JOTA in 2020

Gepubliceerd: 15-10-2020

JOTA of wel Jamboree On The Air is al lange tijd verbonden met Dr. Akkermansgroep. Het 3e volle weekend van oktober wordt dit evenement wereldwijd georganiseerd en onze groep neemt sinds 1989 onafgebroken deel hieraan. Onze “naam” is dan PA3EWC/J. Normaal gesproken is dit een evenement waarbij eenieder die geïnteresseerd is in wereldwijde communicatie, van harte welkom is.

Helaas is de JOTA dit jaar, zoals voor alles geldt, anders. Wij kunnen de veiligheid van grote groepen niet waarborgen in het zendlokaal. Waarbij wij de COVID-19 richtlijnen van Scouting Nederland respecteren en aanhouden.

Dit betekent dat er alleen JOTA is voor de jeugdleden van Scouting Drunen tot 18 jaar en hun leiding. De speltakken draaien volgens een schema, zodat de 1.5m in de shack gewaarborgd blijft en iedereen genoeg materiaal tot haar beschikking heeft. Hopelijk volgend jaar een JOTA als vanouds. 😪