Oud papier lopen

Al ruim 30 jaar lopen de RSA een tweetal oud papier wijken. Deze wijken worden veelal gelopen door vrijwilligers en ouders vanwege de 18+ regels. Hiermee halen ze extra geld op om hun activiteiten en kampen te bekostigen. Door deze oud papier wijken ontstaan er meer mogelijkheden voor de groep. Om bijvoorbeeld kampen in het buitenland te organiseren of een keer een wat duurdere activiteit te houden. Ooit gestart met een platte kar en nu achter een meer dan geschikte vuilniswagen is het werk uiteraard een stuk makkelijker geworden. In 2019 hebben we een extra wijk aangevraagd bij de gemeente en gelukkig gekregen. Deze wijk is verdeeld over alle andere speltakken zodat ook deze groepen een extraatje hebben. Hopelijk mogen we nog lang genieten van de oud papier wijken want als vereniging zijn we hier heel blij mee. Soms hard werken, maar we krijgen er veel voor terug.