Spreekbeurt over Scouting

Vind je het leuk om je spreekbeurt over Scouting te houden of een werkstuk te maken over Scouting? Speciaal voor welpen en scouts is er allerlei informatie over Scouting.

Het spreekbeurt-/werkstukpakket

Wil je meer informatie en ook wat leuks om uit te delen in je klas? Bestel dan het spreekbeurtpakket bij de ScoutShop. Hierin vind je onder andere een cadeautje voor je klasgenoten en een knallende poster om je presentatie op te vrolijken. Op deze poster staat trouwens ook nog handige informatie over Scouting. Dubbel goed dus!

Het pakket bestaat o.a. uit:

• Een poster met foto’s van Scouting die je tijdens de presentatie kunt ophangen
  • Op de achterkant van de poster staan handige weetjes over Scouting in Nederland en de rest van de wereld, handig voor de voorbereiding
  • Tips over het houden van een spreekbeurt of het maken van een werkstuk
  • Het Scouting Magazine
  • De brochure Ontdek Scouting
  • Een antwoordkaart (alleen bij 7-11 jaar) voor een unieke welpenspreekbeurtbadge
  • Een cadeautje voor al je klasgenoten

Klik hier om het pakket direct te bestellen!

Online vind je nog meer informatie die welpen en scouts kunnen gebruiken bij een spreekbeurt of werkstuk.