Spelvisie

Onze missie is de kwaliteit van ontwikkelen van kinderen en jongeren verbeteren door middel van een avontuurlijke, uitdagende, veilige en creatieve omgeving te bieden waarbij persoonlijke talenten en teamgevoel centraal staan.

Spelvisie Scouting Drunen

Kinderen en jongeren vinden bij Scouting activiteiten die veel plezier, uitdaging en samenwerking genereren. Elke week zijn ze bezig met creatieve thema’s, aangepast aan de leeftijdsgroep. Spelen is nodig voor een gezonde ontwikkeling. Wij geven kinderen de ruimte om fysiek te bewegen, sociaal te experimenteren en zich te ontwikkelen, ruimte om te ontdekken en te leren. Dit alles in een respectvolle en veilige omgeving met een maatschappelijk karakter.

Scouting Drunen zoekt voortdurend naar mogelijkheden om het Scoutingspel te optimaliseren en/of verbeteren.