Speltak

Oudervertegenwoordigers

Gemiddeld twee keer per jaar komt de groepsraad bijeen. De groepsraad bestaat uit alle leiding, bestuur en andere vrijwilligers van Scouting Drunen. De groepsraad vergadert over het beleid van de scouting, verbouwings- en/of renovatieplannen en de financieën.

Sinds een aantal jaar nemen er ook enkele ouders aan de groepsraad deel. Deze ouders behartigen de belangen van de jeugdleden en ouders die niet bij de groepsraad aanwezig mogen zijn. De afgelopen jaren hebben de oudervertegenwoordigers invloed gehad op een aantal beslissingen o.a. bij bepaling van de contributie, de grootschalige verbouwing aan De Akkerhoek en overige groepsoverstijgende beslissingen. De gewenste situatie is om een oudervertegenwoordiger per speltak deelnemend te hebben in de groepsraad.

Heeft u een idee, probleem of iets anders dat besproken moet worden in de groepsraad dan zijn de oudervertegenwoordigers de persoon die u moet hebben.