Stap 1

Explorers

Gemengd 15 - 18 jaar

Explorers@scoutingdrunen.nl

Naar dit emailadres zal het inschrijfformulier worden gestuurd. Deze dient u uit te printen, te ondertekenen en in te leveren bij de leiding van de speltak.

Overzicht gegevens

Gemengd 15 - 18 jaar

Explorers@scoutingdrunen.nl

Jeugdlid worden

Heb jij zin om te ontdekken, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou! Neem een kijkje bij Scouting Drunen en kom een paar keer vrijblijvend meedoen.

Direct lid worden

Als je weet dat je lid wilt worden, dan kun je je direct online aanmelden. Via het aanmeldformulier kom je in contact met de teamleider van jouw leeftijdsgroep. Er wordt dan snel contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor een proefbijeenkomst. In totaal mag je bij drie bijeenkomsten proefdraaien.

Voor jouw leeftijd

Wil je weten wat je op jouw leeftijd bij Scouting kunt beleven? Zoek dan jouw leeftijdsgroep hieronder op en lees verder.

5-7 jaar, gemengd: bevers

Jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. De bevers gaan samen met de andere dorpsbewoners op avontuur in het dorp Hotsjietonia. Spelenderwijs leren bevers vanalles! Meer informatie.

7-11 jaar, jongens: welpen

Jongens van 7 tot en met 11 jaar worden bij Scouting ‘welpen’ genoemd. De welpen spelen hun spellen in de spannende jungle en gaan met Shanti, Mowgli en de andere junglefiguren op pad waarbij ze allerlei handige dingen leren. Meer informatie.

7-11 jaar, meisjes: kabouters

Meisjes van 7 tot en met 11 jaar worden bij Scouting ‘kabouters’ genoemd. De kabouters spelen hun spellen in de spannende jungle en gaan met Shanti, Mowgli en de andere junglefiguren op pad waarbij ze allerlei handige dingen leren. Meer informatie.

11-15 jaar, jongens: verkenners

Jongens van 11 tot en met 15 jaar worden bij Scouting ‘verkenners’ genoemd. De verkenners gaan kamperen, ze koken zelf op hun eigen kampvuur en ze leren hun eigen mening te vormen. Meer informatie.

11-15 jaar, meisjes: gidsen

Meisjes van 11 tot en met 15 jaar worden bij Scouting ‘gidsen’ genoemd. De gidsen gaan kamperen, ze koken zelf op hun eigen kampvuur en ze leren hun eigen mening te vormen. Meer informatie.

15-18 jaar, gemengd: explorers

Jongens en meisjes van 15 tot en met 18 jaar worden bij Scouting ‘explorers’ genoemd. Explorers bedenken zelf welke activiteiten ze willen doen en leren onder andere hoe je zelf een expeditie (kamp) kunt organiseren. Meer informatie.