Activiteit in de omgeving van Scouting Drunen

Scouting Drunen staat midden in een groenrijke omgeving. Er zijn verschillende activiteiten of gebieden waar je een ontzettend leuke dag kunt beleven.

Loonse en Drunense duinen (+/- 2 KM)

Op fietsafstand/loopafstand ligt het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense duinen met grote zandvlaktes en bossen. Prima geschikt om een mooie tocht uit te zetten of een andere activiteit te doen.

Meer info op Nationaal Park Loonse en Drunense duinen

Zwembad het Run (+/- 100 M)

Tegenover het gebouw van Scouting Drunen ligt openluchtzwembad het Run. Hier kan gezwommen worden maar is ook ruimte voor andere outdoor activiteiten.

Meer info op Het Run

Efteling (+/- 10 KM)

Via de bossen is de Efteling prima via de fiets te bereiken.

Meer info op Efteling

Roeivijver (+/- 500 M)

Op loopafstand ligt de roeivijver een grote plas met een groot stuk bos eromheen. De roeivijver leent zich optimaal voor activiteiten als: spelmiddag, vlotvaren en andere outdoor activiteiten.

Meer info op Roeivijver Drunen

Vestingstad Heusden (+/- 10  KM)

Drunen valt onder de gemeente Heusden. In de vestingsstad Heusden zijn allerlei speurtochten en opdrachten (voor alle leeftijden) die door de stad heen uitgevoerd kunnen worden.

Meer info op Heusden Vesting